Jumaat, 13 September 2013

MEMANCING

Teks : AZLIZULAZIZ


Memancing bukan salah satu daripada hobi aku, hanya suka-suka mengisi masa lapang  yang ada dan kebetulan rakan aku mengajak aku untuk turut serta aktiviti memancing seronok juga memancing ini sebab utama ia mengajar kita erti kesabaran.

 Kelong Acheh Endau, Johor destinasi pilihan kami, aku bertolak dari ulu tiram masa tu jam 8.30mlm, bayangkan dengan memandu kancil bapa aku meredah keheningan malam yang sunyi sepi keseorangan menuju ke Endau menyusuri hutan belantara. Perasaan bercampur baur mengharapkan tidak berlaku apa-apa musibah. Alhamdulillah aku sampai di Endau jam 11.30mlm, dan menunggu rakan aku dari Pekan pulak. malam itu kami bermalam Endau Beach Resort.

 Pagi itu selepas bersarapan kami menaiki tongkang menuju ke Kelong Acheh...hehehe
Perjalanan pergi ke Kelong

Di atas Kelong

Permandangan sekitar Kelong

Rehat sebentar baru sampai

Tempat kami berteduh di Kelong Acheh
nak balik sudah byeeeee
HM1 ulasan:

  1. "Artikel yang sangat bermanfaat. Saya percaya ramai ibu yang nak amalkan tips ni tapi tak ada masa! Jom, pergi ke website pasal pengurusan masa ibu bekerja yg super sibuk dan nak jadi supermommy. Alhamdulillah, dah beribu-ribu ibu bekerja yang transform dan boleh amalkan parenting dan didik anak2 setiap hari. https://www.facebook.com/efficient2me?ref=aymt_homepage_panel
    "

    BalasPadam